Thursday, May 19, 2011

Bulan May Yang Amat Terserlah Kebusyannya



Assalamualaikum readers ◕‿◕  


Hye semua =D maaf ye ieqa dah lama x update entry baru. Rindu sgt dah nak berblogging ni taw. Macam-macam cerita nak tulis tapi tak ada kesempatan. InsyaAllah lps entry ni publish satu persatu entry akan menyusul ye. Niat hati nk cerita je semua kat entry ni tapi nanti ada pulak yg jenuh nk baca sampai tertidur keluar air liur basi dpn monitor korg tu..


Korg mesti tertanya-tanya mana ieqa menghilang kan.. Ieqa ada je tak pergi mana-mana pown. Cuma ieqa ada hal yang buat ieqa tak boleh nk online and nk berblogging. Apa hal nya? hahahah =D semua tahu kan ieqa baru habis praktikal, jadi ieqa kena la siapkan ieqa punya report and logbook. Nak dapatkan 4.00 kan ieqa cakap sebelum ni. Sebab tu ieqa bertungkus lumus siapkan dalam masa seminggu je lepas habis praktikal tu. Hasilnya ieqa puas hati lah. Sebab buat kerja sendiri semua sendiri selama ni kerja-kerja ieqa semua wat dalam group. So, tak banyak kerja and selalunya member yg siapkan semua kerja. Teroknya ieqa kan, itu lah sampai member bengang dengan ieqa. Tapi insyaAllah itu semua dulu sekarang ieqa dah berubah. 




Corat-Coret Report & Logbook


Left : Logbook | Right : Report
Muka Teruja Nak Hantar Report + Logbook
Kawan Seperjuangan Selama 3Tahun Buat Diploma
Muka Lepas Hantar Report & Logbook, Lega + Bangga


Selesai dengan Report & Logbook, Sebenarnya 10 May 2011 along ieqa baru deliver anak yang ketiga. Baby dia lemas dalam perut. Kesian sangat dia selamat tapi dia duduk dalam ward dalam incubator tu, sampai sekarang x keluar2 lagi. Semalam doctor cakap dalam darah dia ada kuman. Tak sanggup tengok dia dikerjakan oleh doctor, kesian sangat dia baby lagi tapi dah kena godek-godek dengan doctor. Along cakap doctor bagi dia ubat antibiotik yg paling kuat, tak sesuai untuk baby macam dia. Tapi apa boleh buat maybe doctor tahu yg terbaik utk dia. Dia ada kuasa nk tentukan. Along hanya staff nurse yg tahu serba sedikit mengenai ubat tu. Mungkin tu saja cara untuk baby cepat sembuh and cepat keluar hospital and acu dia ni boleh peluk and kiss dia.


Nur Qashriena Aufa Masa First Day Lahir

Doakan baby Nur Qashriena Aufa cepat sembuh ye . TQ! ieqa nak siapkan entry lain pulak. Tunggu dengan kesabaran ye semua!







Thank You For Reading  ❤ u

4 comments:

  1. fuhh...bangga..rambut nmpak panjang dlm pic ni..hahaha...
    anyway..kite semua doakn baby cepat sembuh insyaAllah..

    ReplyDelete
  2. awak..bile nak update blog ni..busan....

    ReplyDelete