Thursday, April 21, 2011

Teringat Zaman Hingus Meleleh-leleh & Jerawat Tumbuh Dengan Sihat


Assalamualaikum readers {。^◕‿◕^。} 

Ieqa rindu sangat dengan Bff ieqa nih. Tetiba teringat waktu zaman sekolah berkain biru dulu then kami bersama-sama tukar wajah ke kain hijau.Ieqa kenal dia masa kami form 1 masa tu kami classmate and baru kenal.sebab kami dari kawasan dan sekolah rendah yang berlainan.Siapa dia?


tadaa~
Nurulhuda Binti Mohd Jamili


Awak! saya rindu awak sangat. saya rindu nak gayut tepon lama-lama ngan awak.RINDUNYA!  grr >.<! boleh tak nak putarkan masa balik?nak balik zaman sekolah dulu. ouh, doraemon yang comel boleh tak nak pinjam pintu ajaib awak tu?



Nak Pinjam boleh tak En.Doraemon?



Saya nak gayut tepon ngan kawan saya jap boleh?


Dulu kan even kami masing-masing ada phone sendiri tapi kami suka guna talian tetap rumah kami nak gayut *masing-masing kedekut nak topup sebenarnya,student kan mana ada duit. Bila kami dah on the phone tu pergh! wa cakap lu lama gila.kalah orang tengah bercinta.Macam-macam ieqa ngan cik orchidsakura ni borak.Dari hal boyfriend *yang tak berapa nak ada, kawan-kawan, cikgu *tak pasal-pasal terbabit jugak, Family, cerita sedih, gembira, kucing mati, cicak lalu, kerja sekolah tak sempat buat, angan-angan masa depan kami. huh! macam-macam lah kami borak.Tak kisah la siang ke malam ada je lah yang nak di borakkan.


Tapi makin lama kami makin jarang call nak sms pown kedekut gak masing-masing *teroknya ieqa.Masa form 5 ieqa tukar sekolah pulak *gedik nak pindah-pindah, makin lah jarang kami nak borak sebab masing-masing dah busy nak SPM masa tu.


Sampai lah 1 hari tu kami borak-borak then dia bagitahu dia dah pindah rumah.Bapak dia posting kat rawang pulak. gulp! telan air liur, terdiam ieqa masa tu. Sedih taw dia pindah ieqa lambat tahu then dah tak boleh nak gayut tepon berejam-rejam lagi.Nak gosip nak merepek n angan-angan sama through phone dah tak boleh.huwaaaa! (,-.-,)



P/S : tengah emo teringat zaman-zaman hingus meleleh and jerawat tumbuh dengan sihat






Image : Miss OrchidSakura , Google Engine

Thank You For Reading  ❤ u

2 comments:

  1. weyyy..sweet nye..nak ngs aku..huhuhu..thnks kawan. rndu kau sgt2 jgk. mmmuuuaaaahhhh3x

    ReplyDelete